DESPRE BRAND-UL MEU PERSONAL, WEBSITE SI DESIGNERUL DIN SPATELE SITE-ULUI

DESPRE BRANDUL MEU PERSONAL, WEBSITE SI DESIGNERUL DIN SPATELE SITE-ULUI

Anul 2020 a fost despre transformare, conștientizare și mai ales adaptare. A fost despre noi toți, despre universul interior, despre curajul de a ne adapta și de a spera în permanență.

Un an al lecțiilor dar și al binecuvântărilor, pentru că 2020 mi-a adus cel mai mare câștig: liniștea și transformarea interioară, curajul de a fi vulnerabilă și de a reuși să mă descopăr și construiesc cu fiecare zi tot mai mult si mai bine.

A fost anul în care a luat naștere blogul „Copilărie în oglindă” și Brandul meu personal, o parte din Universul meu interior unde mi-am dorit sa creionez principii de viață la care aspir și la care mă raportez, dar și povești cu ajutorul cărora copilul meu crește și se dezvoltă frumos.

Un proiect încolțit cu mult timp înainte în minte, căruia i-am făcut loc în viața mea în plină pandemie, din dorința de a-mi folosi creativitatea, altfel decât o făceam până acum.

Fiind un capitol nou pentru mine, am apelat la serviciile unei specialiste pasionate de Web design, care s-a făcut remarcată prin elementele deosebite de design ce mi-au atras atenția în Social Media.

Ama este omul care a creat Website-ul de prezentare, a creionat Logo-ul și elementele de imagine, m-a ajutat cu pregătirea materialelor de marketing și m-a învățat cum să le folosesc, a creat fundalurile și paleta de culori.

Ama este omul cald, cu care am rezonat de la prima conversație telefonică. M-a impresionat profesionalismul de care a dat dovadă și aplecarea asupra detaliilor și dorințelor partenerului său, dând dovadă de multă răbdare, perfecționism și interes pentru cunoașterea omului din spatele poveștii pe care o creează, un adevărat specialist cu soluții adecvate ce reușesc să transmită mai ușor mesajul dincolo de ecran.

Pentru a creiona o identitate de Brand cât mai clară care să reflecte valorile la care eu mă raportez, am primit în prima fază un chestionar complex, cu ajutorul căruia Designerul meu a aflat cu exactitate ce-mi doresc, care este pasiunea mea, ce vreau să transmit, care sunt valorile mele și cum văd eu designul general al proiectului meu, printr-un Moodbard pe care l-am accesat împreună pe Pinterest.

Am semnat un parteneriat, pe parcursul căruia am colaborat, primind în permanență consultanță la telefon, pe e-mail sau pe zoom. Îi sunt recunoscătoare Omului Ama pentru răbdarea de care a dat dovadă cu un începător în acest domeniu, dar mai ales pentru soluțiile și elementele esențiale oferite pentru crearea de Branding și Site.

Ama spune despre ea că este o minte creativă ce nu o lasă uneori să doarmă noaptea, iar eu pot confirma acest aspect, pentru că am primit la final de colaborare ceea ce mi-am dorit: un website cu un design ce mă reprezintă și claritatea de care aveam nevoie pentru a mă concentra pe ceea ce știu eu mai bine, crearea de conținut.

Ceea ce vă povestesc eu, se reflectă mult mai bine în proiectele ei, pe care le puteți vizualiza în portofoliul cu lucrari personale.

Oferta de servicii pe care o poate oferi Designerul Ama este mult mai mare, dar pentru mai multe detalii, puteți accesa Ama Mihăescu Creative Studio.

(1) Ama Mihaescu Creative Studio | Facebook

https://www.instagram.com/amamihaescu

https://www.linkedin.com/in/ama-mihaescu/

Mă bucur că ai ajuns până aici. Eu sunt Ileana și îmi doresc să creez un spațiu de comunicare și schimb de experiențe, menit să inspire și să ajute, bazat pe educație, respect și empatie.

Te invit să ne urmărești pe pagina de Facebook si blog Copilarie in Oglinda, iar dacă tu crezi că ceea ce scriu ar putea ajuta, nu ezita să dai share articolului pe pagina ta de Facebook.

 

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Copilarie in Oglinda 2020 | Branding & Website realizate de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top