Până acum, știți despre mine că sunt mamă, iubitoare de cărți și copii și adepta unei vieți trăită cu sens și prezentă.
Dar dincolo de “jobul” de mamă, sunt angajat cu normă întreagă într-o companie ce se preocupă activ de bunăstarea societății noastre prin intermediul unui program de educație financiară adresat tuturor vârstelor.
Alături de alți colegi dornici de cunoaștere și evoluție, dar in același timp dornici să și ofere, din 2017 m-am alăturat cu toată deschiderea acestui program de educație financiară ce își propune creșterea gradului de educație financiară din țara.
Traversam o perioada delicată și tot ce am realizat din Martie și până acum, e că, doar împreuna și prin suport de specialitate putem lua decizii financiare corecte și inteligente.
Mamă fiind, inițial m-au atras atelierele adresate copiilor de școală și grădiniță.
Copiii sunt receptivi, iar noțiunile de bază financiare se învață din zbor, dacă le sunt oferite.
Când vine vorba de educație financiară, România ocupă din păcate ultimul loc in Europa și cred ca educația financiară timpurie trebuie susținută ca și materie obligatorie în școli.
Despre cele înțelese și învățate zi de zi, despre experiența atelierelor de educație financiară cu oameni de toate vârstele, despre cum am răspuns celor mai mici la întrebările: “Ce sunt banii?” “De unde vin banii?” “La ce folosesc banii?” si ce cărți de educație financiară m-au ajutat în dezvoltarea proprie, voi povesti în articole documentate, pe care le veți putea citi aici, in rubrica “Educație financiară “ a blogului Copilărie in oglinda dar si pe pagina de Facebook cu același nume.